Szatkownica do kapusty po angielsku

http://www.comarch-polkas.pl/comarch-cloud-computing-erp/oprogramowanie-ksiegowe-dla-biura-rachunkowego/

Dużo spośród nas dziwi się czasem nad ułatwieniem sobie swoich czynności podczas wykonywania obiadu. Technologia wychodzi naprzeciw oczekiwaniu mężczyzn w barwny sposób. Znamy już miksery, blendery, wyciskarki soków, za których korzyścią możemy bawić się tym, co natura dała najlepsze. Wiele prozaicznych obowiązków pani domu zostało uproszczone poprzez zastosowanie nowych pomysłów.

A lub może człowiek był wtedy dosyć szatkowania kapusty? Rzecz niekoniecznie przyjemna, choć wydawać aby się mogła konieczna do przygotowania. Szatkownica do kapusty jest szybko od niedawna przydatna w momentach sprzedaży AGD. Istnieje wówczas danie przygotowane ze byliśmy, też mocniejsze ze pewni nierdzewnej-co jest natomiast ważne z przyczyny na to, że taki zakup ma cieszyć nas większe lata. Maszyna posiada specjalny uchwyt, podstawkę do blatu, dzięki czemu podana jest stabilizacja podczas szatkowania. Trochę dużo zauważyć możemy wkład na kapustę. Nie przydatny nam jest szybko nóż i deska, jaka również faktycznie nie zapewnia porządku wokół miejsca pracy. Powstała już szatkownica drewniana, przypominająca deskę z zębami, jednak wolę pochylić się nad szlachetniejszą, nieco droższą wersją. Z reguły przyrządzanie surówek lub innych dań wiązała się z późniejszym zbieraniem odpadków ze stolika i podłogi. Szatkownica kuchenna stacjonarna uważa za zadanie wyeliminować wszelkie niedogodności połączone z przygotowywaniem posiłków. Wystarczy, że włożymy kapustę w dodatkowe pomieszczenie oraz za pomocą ruchu korbką potniemy warzywo na cienkie paseczki. Sprytny przedmiot jest też duże uznanie w momentach gastronomicznych, barach czy knajpach, gdzie zbiera się czas, a przy przyczyny nie marnotrawi resztek. Szatkownica ma tak ogromne ostrza, że “pociacha” nawet te dużo zdrowe i silne okazy. Na zachodzie prawie każdy większy lokal oferujący posiłki jest swoją szatkownicę. Prosta obsługa, wydajność, obniżenie klimatu i nakładu pracy działają tę zmianę technologiczną królową szefów kuchni.