Program do zarzadzania obrotami wentylatora

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tymże podobne.

Dla słabych także mocniejszych lokali POS znacznie doskonale konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także dorosłych sieci gastronomicznych. To ważne narzędzie, dobrane do lekturze na dowolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w bezpośredni sposób usprawni wydawanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym elementem książki w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni także na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami i stylami, które usprawnią życie każdego domu. Pracowanie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.